Όροι Δωροεπιταγής Ανακύκλωσης Κλιματιστικών

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις ενέργειας «Δωροεπιταγή Ανακύκλωσης Κλιματιστικών»

 

Η εταιρεία Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ΑΕ (στο εξής «εταιρεία») εφαρμόζει πρόγραμμα επιδότησης συγκεκριμένης διάρκειας με την ονομασία «Δωροεπιταγή Ανακύκλωσης Κλιματιστικών».

Η προωθητική «Δωροεπιταγή Ανακύκλωσης Κλιματιστικών» αφορά μεμονομένες ενέργειες που ορίζει η εταιρία για συγκεκριμένα διαστήματα και αφορά κλιματιστικά.

Οι «Δωροεπιταγές Ανακύκλωσης Κλιματιστικών» μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενη αγορά του πελάτη με μία και μοναδική αγορά ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της Δωροεπιταγής. Η διάρκεια εξαργύρωσης έχει οριστεί στις 60 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού αγοράς. Μετά το πέρας των 60 ημερών ή σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς με την οποία εκδόθηκε, η Δωροεπιταγή αυτόματα θα ακυρώνεται.

Ο δικαιούχος-πελάτης οφείλει να ενημερώσει κατά την αγορά της νέας συσκευής κλιματιστικού ότι διαθέτει αντίστοιχη συσκευή προς ανακύκλωση.

Η απεγκατάσταση και μεταφορά της παλιάς συσκευή, είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη της, ο οποίος οφείλει να την φέρει εντός πέντε (5) ημερών στις αποθήκες της εταιρείας, στην οδό Παύλου Ζωγραφιστού 6, 71305 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.

Η «Δωροεπιταγή Ανακύκλωσης Κλιματιστικών» αποδίδεται στον δικαιούχο-πελάτη μέσω SMS το οποίο δηλώνει ο ίδιος κατά την αγορά του, σε διάστημα εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος ανακύκλωσης στις αποθήκες της εταιρίας.

Η εξαργύρωση της «Δωροεπιταγής Ανακύκλωσης Κλιματιστικών» μπορεί να γίνει με αγορά σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Από την εξαργύρωση εξαιρούνται όλα τα προϊόντα που υπόκεινται στο άρθρο 39α, απαλλαγής ΦΠΑ.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε καθέναν από τους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις της ενέργειας «Δωροεπιταγής Ανακύκλωσης Κλιματιστικών», αναρτώντας τις τροποποιήσεις αυτές στα φυσικά καταστήματα ή στο www.p-r.gr για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα