Όροι "Δωροεπιταγής"

 

 

 

Όροι και Προϋποθέσεις ενέργειας «Δωροεπιταγή»

Η εταιρεία Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ΑΕ (στο εξής «εταιρεία») εφαρμόζει πρόγραμμα δωροεπιταγών επόμενης αγοράς συγκεκριμένης διάρκειας με την ονομασία «Δωροεπιταγή».

Με κάθε αγορά προϊόντων που συμμετέχουν σε συγκεκριμένες προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για αγορά στα Φυσικά Καταστήματα και ισχύουν για σαφώς ορισμένο διάστημα, ο δικαιούχος-πελάτης λαμβάνει μία δωροεπιταγή επόμενης αγοράς με τίτλο «Δωροεπιταγή» η οποία αφορά τη συγκεκριμένη αγορά του.

Η «Δωροεπιταγή» είναι αξίας που καθορίζεται κάθε φορά από την εκάστοτε προωθητική ενέργεια και ισχύει για επόμενη αγορά του πελάτη με άμεση εφαρμογή. Κάθε αγορά προϊόντος που συμμετέχει στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, ενεργοποιεί μία «Δωροεπιταγή».

Κάθε «Δωροεπιταγή» μπορεί να εξαργυρωθεί με μία και μοναδική αγορά προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της Δωροεπιταγής. Αν ο πελάτης επιλέξει ένα προϊόν μικρότερης αξίας, τότε το υπόλοιπο ποσό δεν αποδίδεται.

Η εξαργύρωση της «Δωροεπιταγή» έχει κυμαινόμενη χρονική ισχύ και όρους εξαργύρωσης ανάλογα με την εκάστοτε προωθητική ενέργεια. Επιπλέον, σε αγορές προϊόντων που υπόκεινται σε απαλλαγή ΦΠΑ, αυτό εκπίπτει και από το ποσό της Δωροκάρτας σύμφωνα με την πραγματική του αξία. 

Η «Δωροεπιταγή» αποδίδεται στον δικαιούχο-πελάτη μέσω SMS σε τηλεφωνικό αριθμό τον οποίο δηλώνει ο ίδιος κατά την αγορά του, σε διάστημα πέντε με επτά (5-7) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση και εκτέλεση της παραγγελίας του.

Η εξαργύρωση της «Δωροεπιταγής» μπορεί να γίνει με αγορά ενός ή περισσότερων προϊόντων σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της εταιρείας. Από την εξαργύρωση εξαιρούνται όλα τα προϊόντα που υπόκεινται στο άρθρο 39α, απαλλαγής ΦΠΑ.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε καθέναν από τους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις της ενέργειας «Δωροεπιταγής», αναρτώντας τις τροποποιήσεις αυτές στα φυσικά καταστήματα και στο www.p-r.gr για την έγκαιρη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα