40 ΧΡΟΝΙΑ

Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης:
Η Ιστορία 40 Χρόνων που έχουν επίκεντρο εσένα

 

Το ξεκίνημα μιας επιχείρησης δεν μπορεί ποτέ να προδιαγράψει την πορεία της μέσα στον χρόνο και τον τόπο που δραστηριοποιείται, καθώς θα διαπιστώσει κανείς πως έχει πολύ περισσότερες μεταβλητές που την επηρεάζουν και την διαμορφώνουν. Έτσι, στο πέρασμα του χρόνου κάθε επιχείρηση αναπτύσσει την δική της φιλοσοφία, την δική της ιδιοσυγκρασία και πίσω απ’ το όνομά της κρύβεται μία μοναδική ταυτότητα.

 

Το 2022, είναι η χρονιά που η εταιρεία Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης συμπληρώνει 40 ολόκληρα χρόνια στο Ηράκλειο. Τέσσερις δεκαετίες μέσα στις οποίες ωρίμασε, ανέπτυξε τις δικές της αξίες, διαμόρφωσε την δική της φιλοσοφία και κατέκτησε την κοινή γνώμη της πόλης, του νομού, ολόκληρης της Κρήτης!

 

Όταν σαράντα χρόνια πριν, δύο νέοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων αποφασίζουν μετά από κοινή επαγγελματική πορεία, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα μικρό κατάστημα το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες των πελατών τους με ηλεκτρολογικά είδη, μετέφεραν εκτός από την τεχνογνωσία και τις ηθικές τους αξίες στο κατάστημα τους. Ίσως γι’ αυτό και αποφάσισαν να το ονομάσουν με τα δικά τους επίθετα, για να τονίσουν την προσωπική σχέση που είχαν και θα συνέχιζαν να έχουν με τον κάθε επισκέπτη, με τον κάθε Ηρακλειώτη.

 

Και ακριβώς επειδή η εταιρεία γαλουχήθηκε με τις αξίες των ανθρώπων που την δημιούργησαν, οι αξίες αυτές μεταλαμπαδεύτηκαν σε κάθε άνθρωπο της. Συνεπώς, ως τοπική εταιρεία, η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης επέλεξε να ανταποδίδει και να επιστρέφει στον τόπο της, αποκτώντας όχι απλά προσωπική σχέση με τον κάθε επισκέπτη, αλλά και επενδύοντας, στους ανθρώπους της, στον τόπο, αλλά και εκσυγχρονίζοντας το περιβάλλον της.

 

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η δημιουργία δύο υπερσύγχρονων καταστημάτων τα οποία εκσυγχρονίζονται συνεχώς οδηγώντας τις εξελίξεις, αλλά και η πρόσφατη προσθήκη νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων που στεγάζουν τις υπερσύγχρονες αποθήκες και τα γραφεία της εταιρείας. Παράλληλα μέσα στα χρόνια η εταιρεία έχει τιμηθεί με σπουδαία βραβεία και διακρίσεις στον τομέα των πωλήσεων και εγκαταστάσεων, με κορυφαίο όλων το Gold Βραβείο Καινοτόμου Καταστήματος το 2014 που αποτέλεσε μια σπουδαία διάκριση ανάμεσα στις σπουδαιότερες εταιρείες της χώρας και ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών για πρωτοποριακές μεθόδους εξυπηρέτησης και συνεχή εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης διαθέτει περισσότερους από 60 ανθρώπους στο ενεργητικό της και συνεχίζει να επενδύει με γνώμονα τις ηθικές της αξίες, με προτεραιότητα στην ποιότητα των προϊόντων, στις χαμηλότερες προσφερόμενες τιμές και στις καινοτόμες μορφές εξυπηρέτησης, έχοντας στο επίκεντρο τον κάθε επισκέπτη, ξεχωριστά.

 

Γι’ αυτό και φέτος, γιορτάζει αυτήν την σπουδαία επέτειο, προσκαλώντας όλους τους ανθρώπους της Κρήτης για να τιμήσει τα πρώτα σαράντα χρόνια και να χαράξει μαζί με τον καθένα την απαρχή για αυτά που θα ακολουθήσουν και διοργανώνει πλούσιες κληρώσεις δώρων, τεράστιες προσφορές προϊόντων και δυναμικές ενέργειες σε προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Μαζί της, σε αυτό το εορταστικό ταξίδι του 2022, θα βρίσκεται κάθε μήνα και ένας σημαντικός συνεργάτης της, για να ανταποδώσουν μαζί την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την στήριξη του κόσμου. Για τον Σεπτέμβριο, η FG Europe Α.Ε., ένας όμιλος που φτιάχτηκε για το σπίτι σου που έχει καταφέρει στη μακρά πορεία της που ξεκινά από το 1958, να εδραιωθεί στον χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών μέσα από τα τεράστια brands που εμπορεύεται, τις Fujitsu, Midea, Eskimo και που η καθεμιά κουβαλά την δική της ιστορία και την δική της εγγύηση ποιότητας, θα είναι συνοδοιπόρος της Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης στις ενέργειες αυτές.

 

Η συνέχεια στα καταστήματα…

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα