Υπηρεσίες της Π-Ρ

Μεταφορά σε όλη την Ελλάδα

Η παρουσία του μεγάλου δικτύου καταστημάτων Electronet σε όλη την Ελλάδα, επιτρέπει την άμεση εξυπηρέτηση μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων, ανεξαρτήτως μεγέθους, εύκολα και γρήγορα σε όποιο σημείο χρειαστεί σε όλη την Ελλάδα.

Ανακύκλωση Συσκευών

Τα καταστήματα μας παραλαμβάνουν την παλιά ενεργοβόρα συσκευή με την παράδοση της καινούργιας χωρίς επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή, προκειμένου να σταλεί άμεσα για ανακύκλωση.

Επέκταση εγγύησης

Η υπηρεσία αυτή έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν προκύψει με οποιαδήποτε συσκευή, άμεσα και αποτελεσματικά. Με την επέκταση εγγύησης αυξάνεται η ζωή της συσκευής σας έως και 5 χρόνια.

Φύλαξη συσκευών

Aναλαμβάνουμε τη φύλαξη των προϊόντων που έχετε αγοράσει, στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή ή παραλαβή τους από το κατάστημα τη στιγμή της αγοράς τους.

Επίδειξη χρήσης

Με την παράδοση της καινούργιας συσκευής στο χώρο που έχετε επιλέξει, υπάρχει η δυνατότητα απλής επίδειξης των λειτουργιών της, ώστε να ενημερωθείτε και να εξυπηρετηθείτε άμεσα από τη χρήση του προϊόντος.

After Sales Service

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε εμπόδιο επικοινωνίας με την εταιρία που παρέχει την εγγύηση της συσκευής, οι άνθρωποι μας είναι δίπλα σας, ώστε να επιτευχθεί η επαφή για τη διευθέτηση του προβλήματος με την προμηθεύτρια εταιρία.

Λίστα γάμου

Με τη δημιουργία λίστας γάμου στα καταστήματα Electronet ο λογαριασμός σας θα είναι προσβάσιμος από το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να διαλέξετε, να παραλάβετε και να εξοπλίσετε το νέο σας σπίτι.

Άμεση εγκατάσταση

Με την παράδοση της νέας συσκευής στο χώρο που έχετε επιλέξει, μπορείτε να ζητήσετε την εγκατάστασή της.

Διακανονισμός πληρωμής

Με εμπιστοσύνη και σεβασμό στις ανάγκες σας είμαστε δίπλα σας για να συζητήσετε οποιονδήποτε προβληματισμό σας. Στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας, με τον πιο φιλικό διακανονισμό πληρωμής.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα