Βραβεύσεις

Η επιχειρηματική στρατηγική της Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης, οι επιλογές και οι επενδύσεις της, την έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις στην αγορά των Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών συσκευών σε πανελλήνιο επίπεδο .

Απόδειξη της σταθερής πορείας μας και της συγκροτημένης πολιτικής που ακολουθούμε είναι τα βραβεία που κατακτάμε συστηματικά τα τελευταία χρόνια από διάφορους έγκριτους κλαδικούς και καταναλωτικούς θεσμούς. Τα βραβεία αυτά αποτελούν σημαντικό αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας πολλών τμημάτων μεταξύ τους και μία επάξια επιβράβευση για όλους μας.

 

Έτσι, κατά το διάστημα 2010-2015 τιμηθήκαμε με τα εξής βραβεία:

 

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ 2014 (SALES EXCELLENCE AWARDS)

Η Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης απέσπασε το πρώτο βραβείο στα Sales Excellence Awards 2014 ως το πιο καινοτόμο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα. Τα βραβεία Sales Excellence Awards (http://www.salesexcellenceawards.gr) διοργανώνονται από από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ). Η Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης συναγωνιζόμενη ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο GOLD στην κατηγορία "Καινοτόμο Κατάστημα". Τα καταστήματα μας παραμένουν σημείο αναφοράς στον κλάδο της λιανικής εφαρμόζοντας πρώτοι από το 2012 την εξυπηρέτηση των πελατών μας με συσκευές tablet Apple Ipad μέσα από την εφαρμογή Entersoft Mobile® Retail Sales Assistant.Έτσι οι καταναλωτές απολαμβάνουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που τους προσφέρει γρηγορότερη, εγκυρότερη και πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα , σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. 

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Πιτσουλάκης Εμμανουήλ δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την σημαντική αυτή διάκριση που έλαβε η επιχείρηση μας . Για εμάς το βραβείο αυτό αποτελεί μία διαπίστευση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Δίνουμε την υπόσχεση στους πελάτες μας ότι μέσα από σκληρή δουλειά και καινοτόμες πρακτικές θα τους προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.»

 

#1 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΤΖΙΡΟ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ELECTRONET ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ 2019

Η εταιρεία Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης μέλος του δικτύου Electronet απο το 1997 παραμένει έως και σήμερα η "ναυαρχίδα" του ομίλου. Επί 9 συναπτά έτη είναι το μέλος του δικτύου Electronet με τον μεγαλύτερο τζίρο λιανικής πανελλάδικα. Η Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης διατηρεί επίσης και τα πρωτεία ως #1 εταιρεία ηλεκτρικών ειδών στην Κρήτη.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ) 2013 (ΣΒΕΗΣ)

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) σε ιδιαίτερη εκδήλωση στην Αθήνα βράβευσε την πωλήτρια μας "ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ" ως "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ" στον κλάδο τον ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά. Η Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης υπερήφανη για το ανθρώπινο δυναμικό της, συνεχίζει να στηρίζει τους ανθρώπους της και να επενδύει σε αυτούςΗ Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες του Ηρακλείου Κρήτης,δίνοντας εργασία σε περισσότερες από 50 κρητικές οικογένειες με την 4ωρη εργασία να είναι ελαχιστοποιημένη και οι αμοιβές των εργαζόμενων να είναι από τις υψηλότερες στο κλάδο.

 

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" 2012 (ΣΒΕΗΣ)

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) απένειμε στην Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης το πρώτο βραβείο "ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" στον κλαδο της πώλησης ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά. Η κρητική εταιρεία διακρίθηκε ακόμα μια φορά για την συνεχή προσπάθεια εξέλιξης και ανάπτυξης της ποιότητας των υπηρεσιών της. Τα καταστήματα Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης αποτελούν πρότυπο οργάνωσης και εξυπηρέτησης στον κλάδο των ηλεκτρικών ειδών και προβάλλουν την Κρητική επιχειρηματικότητα σε όλη την Ελλάδα!.

 

"ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "BUYING GROUPS & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" (ΣΒΕΗΣ)

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) απένειμε στην Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης το βραβείο "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" στον κλαδο της πώλησης ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά για το 2011. Το βραβείο αυτό επιβραβεύει για δεύτερη συνεχόμενη χρονια την εταιρεία Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές προσφέροντας στους Κρητικούς καταναλωτές τα πιο σύγχρονα καταστήματα πανελλάδικα διατηρώντας την προσωπική εξυπηρέτηση στα επίπεδα που αρμόζει στην "Κρητική Φιλοξενία".

 

"ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "BUYING GROUPS & ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" (ΣΒΕΗΣ)

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών & Επιχειρήσεων Ηλεκτρικών Ειδών (ΣΒΕΗΣ) απένειμε στην Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης το βραβείο "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ" στον κλαδο της πώλησης ηλεκτρικών ειδών πανελλαδικά για το 2010. Η πρώτη φορά που πανελλαδικά αναγνωρίζετε η δυναμική της Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης συγκρινόμενη και με μεγάλες πολυεθνικές του κλάδου της. Η αναγνώριση της επιτυχίας των καταστημάτων της Πιτσουλάκης-Ρομπογιαννάκης θα είναι εφεξής κάτι συνεχές και η προσπάθεια της εταιρείας για εξέλιξη θα παραμείνει αναλλοίωτη έως και σήμερα. 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα