Ο τόπος μας

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης στηρίζουμε στην πράξη την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Το γεγονός ότι είμαστε 100% Κρητική εταιρία, σημαίνει ότι είμαστε από τις λίγες εταιρίες στο κλάδο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών ειδών όπου τα χρήματα σας μένουν στον τόπο που δαπανήθηκαν. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε την οικονομία του τόπου & δημιουργούμε θέσεις εργασίας.

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες του Ηρακλείου Κρήτης, δίνοντας εργασία σε περισσότερες από 60 οικογένειες.

Οι εργαζόμενοι στον όμιλο μας δεν είναι απλά υπάλληλοι, είναι συνεργάτες μας. Έτσι, η 4ωρη εργασία είναι ελαχιστοποιημένη και οι αμοιβές των εργαζόμενων είναι από τις υψηλότερες στο κλάδο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται από την ευθύνη και αλληλεγγύη που αισθανόμαστε προς τους εργαζόμενους μας αλλά και προς εσάς τους πελάτες μας.

Γιατί την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα καταστήματα μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με την αυθεντική Κρητική ευγένεια, θα γνωρίζετε ότι τελικά όλα αυτά καταλήγουν στη δική σας εξυπηρέτηση.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα