Ιστορία

ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

1982-2022

Μία σταθερή πορεία προς το αύριο!

  • Τον Ιούνιο του 1982, δύο νέοι ηλεκτρολόγοι εγκαταστάσεων αποφασίζουν μετά από κοινή επαγγελματική πορεία, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν ένα μικρό κατάστημα το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες των πελατών τους με ηλεκτρολογικά είδη όπως πρίζες, πριζοδιακόπτες, φωτιστικά, θυροτηλέφωνα κ.α.. Έτσι ιδρύουν το πρώτο τους κατάστημα στα σύνορα, Πατέλες & Χρυσοπηγής Ηρακλείου με την επωνυμία Εμμ. Πιτσουλάκης – Νικ. Ρομπογιαννάκης Ο.Ε. στην τότε οδό Ολύμπου 3. Σταδιακά η γκάμα εμπλουτίστηκε με νέα είδη, όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, κουζίνες κ.α., ενώ ξεκίνησε και η επισκευή ηλεκτρικών ειδών.

  • Το 1984, το κατάστημα μεταφέρετε στην οδό Κομνηνών 29 & Κατρέ γωνία, στον Πόρο όπου τότε λάμβανε χώρα η μεγάλη Λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

  • Αργότερα, το 1990 το κατάστημα μεταφέρετε σε μεγαλύτερο χώρο έναντι του υπάρχοντος, στην οδό Κομνηνών 40 όπου παραμένει για 14 χρόνια, ενώ σταματάει σταδιακά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις & τις επισκευές ηλεκτρικών ειδών για να επικεντρωθεί στο βασική της δραστηριότητα, την λιανική πώληση ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών συσκευών.

  • Το 1998 γίνετε μέλος του Πανελλήνιου δικτύου καταστημάτων ELECTRONET, όπου παραμένει έως σήμερα.

  • Η χρονιά σταθμός για την εταιρία ήταν το 2000, παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση για ανάπτυξη με τη δημιουργία ενός νέου υπερσύγχρονου για την εποχή καταστήματος στην οδό Λεβήνου 76 στα σύνορα Δειλινών & Θερίσσου Ηρακλείου. Το κατάστημα θεωρούνταν ένα από τα καλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών & ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, όπου παραμένει ως Κεντρικό κατάστημα της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Την ίδια χρονιά η εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμη εμπορική από ομόρρυθμη.

  • Το 2004 το κατάστημα της Κομνηνών, μεταφέρεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Ηρακλείου, στην Εθνικής Αντιστάσεως & Ικάρου γωνία, δημιουργώντας ένα νέο, υπερσύγχρονο χώρο τεχνολογίας όπου παραμένει έως σήμερα.

  • Έκτοτε τα 2 καταστήματα της εταιρίας εκσυγχρονίζονται διαρκώς για να μπορούν ηγούνται στο κλάδο τους, και δικαίως να χαρακτηρίζονται ως χώροι ηλεκτρικού πολιτισμού και τεχνολογίας.
  • Το 2009 προστίθεται στον όμιλο πλέον Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης, το νέο κατάστημα επίπλων DELTA MO homephilosophy στη Λ. Κνωσού 253, με επίσης ηγετική θέση στο κλάδο της εμπορίας επίπλων με σύγχρονο ύφος & στυλ.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα