Χορηγοί

Μέγα Χορηγοί

 • Όμιλος B/S/H: Bosch, Pitsos, Siemens, Neff
  Με εξαιρετικές οικιακές συσκευές και χρήσιμες ψηφιακές υπηρεσίες, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως. Πρόκειται για μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία στον κλάδο. Στην BSH, υπάρχουν ισχυρές αξίες που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του καταναλωτή στο σπίτι μέσω των εξαιρετικών εμπορικών σημάτων, προϊόντων υψηλής ποιότητας και εξαιρετικών λύσεων για κάθε ανάγκη. Ως εκπρόσωπος των μεγάλων ονομάτων του κλάδου, όπως η Bosch, η Siemens, η Pitsos και η Neff, με το Ecosystem Brand Home Connect και τις επωνυμίες των διαφόρων υπηρεσιών της, όπως το Kitchen Stories και το BlueMovement, προσφέρει στους καταναλωτές ψηφιακές υπηρεσίες και βιώσιμες λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους ακριβώς επειδή επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και βασίζεται σε αυτό.
   
 • AEG
  Είμαστε η AEG. Σκοπός μας είναι να επαναπροσδιορίζουμε τις προσδοκίες σας όσον αφορά τις οικιακές συσκευές σας. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να αντιμετωπίζουμε και να ξεπερνάμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Από την ίδρυσή μας το 1883 στο Βερολίνο, δεν συμβιβαστήκαμε ποτέ. Και πιστεύουμε ότι πρέπει και εσείς να ακολουθείτε την ίδια λογική. Πιστεύουμε στις υπεύθυνες καινοτομίες που ξεχωρίζουν σήμερα και διαμορφώνουν ένα καλύτερο αύριο. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
   
 • ZANUSSI
  Από το 1916, η Zanussi έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στις οικιακές συσκευές. Με καινοτομίες όπως η πρώτη κουζίνα αερίου και το πρώτο ψυγείο με αυτόματη απόψυξη. Ο έξυπνος ιταλικός σχεδιασμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας σήμερα, ακριβώς όπως ήταν και πριν από 100 χρόνια. Ο τέλειος συνδυασμός μηχανικής και σχεδιασμού διασφαλίζει ότι η Zanussi δημιουργεί συσκευές που είναι μπροστά από την εποχή τους.
   
 • SAMSUNG
  Με στόχο να γίνει μία από τις πιο δεοντολογικές εταιρείες στον κόσμο, η Samsung συνεχίζει να εκπαιδεύει τους εργαζομένους της και να λειτουργεί συστήματα παρακολούθησης. Η Samsung ακολουθεί μια απλή επιχειρηματική φιλοσοφία: να αφιερώσει το ταλέντο και την τεχνολογία της στη δημιουργία ανώτερων προϊόντων και υπηρεσιών που συμβάλλουν σε μια καλύτερη παγκόσμια κοινωνία. Με την επιτυχία της επιχείρησής ηλεκτρονικών συσκευών, η Samsung έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο και πλέον κατατάσσεται μέσα στις 10 κορυφαίες επωνυμίες στον κόσμο.
   
 • LG
  Στην LG, παγκόσμιο ηγέτη στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, "Η Ζωή είναι Ωραία-Life's Good."H LG Electronics προσφέρει προϊόντα που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Ζήστε το Μέλλον στην Τεχνολογία!
   
 • SONY
  H Γιαπωνέζικη εταιρεία είναι διαχρονικά πρωτοπόρος σε όλες τις σπουδαίες τεχνολογικά καινοτομίες σε ήχο και εικόνα με πρωταρχικό μέλημα την επικοινωνία. Σκοπός της Sony είναι να «γεμίσει τον κόσμο με συναισθήματα, μέσω της δύναμης της δημιουργικότητας και της τεχνολογίας». Από τις πρωτοπόρες τεχνολογίες στις smart τηλεοράσεις, έως τα premium προϊόντα ήχου που συμβάλλουν σε μία μοναδική εμπειρία για κάθε χρήστη και από το εκκωφαντικό Playstation που συντροφεύει κάθε gamer έως τις νέες τις επενδύσεις στον κινηματογράφο, την ρομποτική, ακόμα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Η SONY μας καλεί να προχωρήσουμε μαζί σε έναν κόσμο όπου όλοι μπορούν να βρουν το Kando (συναίσθημα) στη ζωή τους.
   
 • FUJITSU
  Με δεκαετίες πρωτοπορίας σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, ο σκοπός της Γιαπωνέζικης εταιρείας είναι να κάνει τον κόσμο πιο βιώσιμο χτίζοντας εμπιστοσύνη με την κοινωνία μέσω της καινοτομίας. Ο Όμιλος Fujitsu, επενδύει στην επαφή της τεχνολογίας με τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπου σε μια παγκόσμια κοινωνία, ενώ συνεχίζει να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σεβόμενη το περιβάλλον. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων που απαρτίζεται από 130.000 υπαλλήλους σε 180 χώρες.
   
 • MIDEA
  Η Midea κατασκευάζει και ειδικεύεται σε συσκευές και κλιματιστικά που κατασκευάζονται στην Κίνα. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν ψυγεία, μονάδες AC, πλυντήρια & στεγνωτήρια και πλυντήρια πιάτων. Δραστηριοποιείται σε 195 χώρες ανά τον κόσμο με 21 εργοστάσια και με 150.000 εργαζόμενους, ενώ το σύνθημα της είναι "Νιώσε ιδανικά στο σπίτι σου". Για να πετύχει τους στόχους της επενδύσει σε φιλικές προς τον χρήστη προϊοντικές λύσεις αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες. Η στρατηγική της αφορά στην συνέχιση της δυναμικότητάς της, με την φιλοδοξία για περαιτέρω ανάπτυξης ως μία επιχείρηση παγκόσμιας κλάσης.
   
 • ESKIMO
  Η διαχρονική αξία της ESKIMO στην ελληνική αγορά, δίνει την ώθηση για την ενίσχυση της ηγετικής θέσης της και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στις αγορές του εξωτερικού που ήδη δραστηριοποιείται, μέσω στοχευόμενων επενδύσεων και αναπτυξιακών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες μέσω της παροχής ποιοτικών προϊόντων και της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ μεγάλυ βαρύτητα δίδεται στην συνεχή επιμόρφωση και παροχή ευκαιριών ανέλιξης στο προσωπικό της.
   
 • XIAOMI
  Η εταιρεία που ξεκίνησε στην Κίνα πριν 11 χρόνια και μεταμορφώθηκε σε έναν παγκόσμιο πρωτοπόρο της τεχνολογίας παίρνει το όνομα της από το "Xiao" που στα κινέζικα σημαίνει "μικρό" δείχνοντας έτσι το πόση έμφαση δίνει στα μικρά πράγματα και στο "mi" που αποτελεί ακρωνύμιο του Mobile Internet. Σε όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία εξειδικεύτηκε σε σπουδαίες καινοτομίες από την κινητή τηλεφωνία και τον ήχο μέχρι το "έξυπνο σπίτι" στο Internet of Things, την εικόνα και τις μικροσυσκευές. Πλέον, η εταιρεία υποστηρίζει πως πρέπει να πιστεύουμε πως κάτι υπέροχο θα συμβεί μέσα από τις καινοτομίες της τεχνολογίας, επενδύοντας έτσι συνεχώς σε νέες καινοτομίες και προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα που βοηθούν την καθημερινότητα του ανθρώπου.
   
 • TOYOTOMI
  Έχοντας ισχυρή παρουσία στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1949, ο ιαπωνικός όμιλος TOYOTOMI, έγινε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης και σ τον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. Η δέσμευση και επίτευξη του στόχου για την κατασκευή προϊόντων υψηλής πιστότητας και ποιότητας, ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των κανονισμών σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Αρχή της εταιρείας είναι: «Αφοσίωση στην ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας», εφαρμόζοντας πάντα την επιχειρηματική της φιλοσοφία, «Μοιραζόμαστε στιγμές χαράς στην καθημερινή ζωή». Με βάση τις παραπάνω αξίες, η εταιρεία παράγει προϊόντα με γνώμονα την αξιοπιστία και την ποιότητα στο σχεδιασμό, αλλά και τη δημιουργία ενός απόλυτα φιλικού περιβάλλοντος για τους καταναλωτές.
   

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης ιδρύθηκε το 1982 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Κρήτη & τη πρώτη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα

Ομάδα εξυπηρέτησης

Στη Πιτσουλάκης Ρομπογιαννάκης είμαστε έτοιμοι να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που θες!

Δείτε περισσότερα